Extra

REBOND YOUR HAIREXTENSIONS

Rebond Your Hairextensions is onze unieke service waar iedereen gebruik van kan maken.
Wij kunnen Keratine wax, microring en nanoring hairextensions maken.

Zijn de haren van je hairextensions nog goed en mooi, maar is het eigenlijk tijd om je extensions eruit te halen of is je tip van de I-tip extensions aan het uitplooien? Er is een oplossing: Rebond your Hairextensions oftewel hergebruik je hairextensions.

Wij repareren bijna alle soorten extensions! Van de keretine bonding extensions maken wij weer een nieuwe bonding. De I-tip of ook wel stick hair of microring hairextensions genoemd krijgt een nieuwe tip, en wij vervangen zelfs de nanoring hairextensions van een nieuwe tip.
Dit houd ook in dat wij van een I-tip hair extension een nanoring hairextension kunnen maken of van de nanoring hairextension en keratine bonding erop kunnen zetten.Rebond-Rebonden-extensions-hergebruikeb-Rebond-Your-Hairextensions

Rebond keratine bonding € 0,75 per stuk
Reparatie I-tip € 0,85 per stuk
Reparatie Nano-hair € 0,95 per stuk

– Wij wassen de hairextensions niet, wij vragen dan ook dit vooraf te doen en ze netjes te stylen zodat er mooie bosjes van gemaakt kunnen worden.

– Sorteer de hairextension op lengte ( kort bij kort en lang bij lang ) in bosjes van 20 tot 25 stuks

– Door gebruik en borstelen zullen sommige plukken dunner geworden zijn. Wij zullen dan plukken bij elkaar voegen om weer een mooie volle hairextensions te creëren.

– Als de hairextensions klaar zijn zullen wij contact met u opnemen en de betaal gegevens doorgeven of er kan een afspraak gemaakt worden om de hairextensions op te halen.

-Prijzen zijn exclusief Btw en verzendkosten. Wij raden aan de hairextensions aangetekend te verzenden het verzendbewijs goed te bewaren.

– Verzending Nederland aangetekend € 8,60
– Verzending Benelux aangetekend €14,65

Door je hairextensions te rebonden bespaar je geld en heb je meer plezier van je hairextensions.

Gebruik maken van deze service? Mail ons en wij sturen u de formulieren door.

Met vriendelijke groet,Nanoring hairextensions, Nano-ring, Nano ring, Nanoringen, extensions, haarverlenging, haarverlengingen
Team Original Perfect Hair

MAIL: info@originalperfecthair.nl