Extra

Hairextensions

Prijslijst Hairextensions

Hairtalk hairextensions | tape extensions

 

 

Hairtalk tape extensions per pak.
1-2 pakken verdikking 2-4 pakken verlenging
5 pakken dik haar

 Lengte: Stijl:
Golvend: Krul:
30 centimeter € 174,95
40 centimeter € 226,55
50 centimeter € 289,95
60 centimeter  €448,50  €  €

Wax Hairextenions Original Perfect Hair ( extensions met keratine waxje) 1 grams plukken bij 100 hairextensions gratis borstel en shampoo “8A Hoogste kwaliteit hairextensions op de markt”

Let op! wij leveren momenteel geen golvend of krullende extensions

 Lengte: Stijl:
Golvend: Krul:
30 centimeter € 2,95
40 centimeter € 3,50
50 centimeter € 4,10
60 centimeter € 4,95

Microring Hairextenions Original Perfect Hair (I-tip / stickhair hairextension) 1 grams plukken bij 100 hairextensions gratis borstel en shampoo “8A Hoogste kwaliteit hairextensions op de markt”

Let op! wij leveren momenteel geen golvend of krullende extensions

 Lengte: Stijl:
Golvend: Krul:
30 centimeter € 2,95
40 centimeter € 3,50
50 centimeter € 4,10
60 centimeter € 4,95

Original Perfect Hair Hairwave 100 gram per pak
Dun haar 1 pak
Normaal haar 1,5 pak
Dik haar 2 pakken

 Lengte: Stijl:
Golvend: Krul:
40 centimeter € 259,90 € – € –
55 centimeter € 329,90 € – € –
65 centimeter € 389,90 € – € –

Original Perfect Hair Tape hairextensions 50 gram per pak
Bij complete verlenging gratis borstel en shampoo “8A Hoogste kwaliteit hairextensions op de markt”
1 pak verdikking
2-3 pakken verlenging
4 pakken dik haar

 Lengte: Stijl:
Golvend: Krul:
40 centimeter € 99,25 € – € –
50 centimeter € 137,80 € –
60 centimeter € 144,95 € – € –

Original Perfect Hair, Hairextensions, extensions, Haar, Haarverlenging, Haaruitval, haren, Nanohair, Microring, Hairwave, weft

Nanohair / Nanoring Hairextenions Original Perfect Hair (Nano-tip onzichtbare bevestiging) 1 grams plukken bij 100 hairextensions gratis borstel en shamp00 “8A Hoogste kwaliteit hairextensions op de markt”

Let op! wij leveren momenteel geen golvend of krullende extensions

 Lengte: Stijl:
Golvend: Krul:
30 centimeter € 2,95 € – € –
40 centimeter € 3,45 € – € –
50 centimeter € 4,10 € – € –
60 centimeter € 4,95 €- € –

Wij zijn de eerste in Nederland in het zetten, verkopen en opleiden van nano-hairextensions! Prijzen zijn inclusief extensions zetten,  knippen / snijden en stylen.

Inzetten microring extensions per pluk (excl. haar)  €    0,85
Omhoog bevestigen/plaatsen van microring extensions per pluk €    0,95
Uithalen microring extensions per pluk €    0,50
Inzetten nano-ring extensions per pluk (excl. haar)  €    0,95
Omhoog bevestigen/plaatsen van nano-ring extensions per pluk €    1,00
Uithalen nano-ring extensions per pluk €    0,50
Wax extensions plaatsen (excl. haar) €    1,25
Wax extensions verwijderen per pluk €    1,00
Hairextension borstel €    9,95
Verzorgingspakket voor hairextensions  € 70,00
Hairweft of weave inzetten (Vlechtje / microringen) ( per baan) €  23,00
Hairweft of weave verwijderen ( Per baan ) €    5,00
 Tape extensions verwijderen v.a.  €  25,00
 Tape extensions omhoog plaatsen per pak incl. modelleren  €  33,00

 

Original Perfect Hair - Hairextensions - Wax - Nanoring - Microring by Styliste Elise

 

Welkom in de wereld van hairextensions, welkom in mijn wereld.Weft original Perfect Hair

 

 

Ik ben Elise en heb een onderneming op het gebied van Hair en Beauty. Ons bedrijf bestaat 11 jaar en zelf zit ik al 15 jaar in het vak. Wij zetten hairextensions met de nieuwste technieken, we zijn ook de eerste in Nederland die Nanoring hairextensions zetten en verkopen. Wij geven opleidingen in het plaatsen van hairextensions. In deze opleidingen leer je de vele technieken die er zijn en uiteraard een gedeelte theorie. De lessen worden gegeven door een gediplomeerde allround Hairstylist met veel ervaring.

nano-ring Original Perfect HairOnze lijn hairextensions van Original Perfect hair zijn voor iedereen toegankelijk. Wij zijn de leveancier van dit product. De hairextensions zijn van 100% human hair, Remy en Double Drawn gesorteerd. Het haar is bij de haardonor nooit chemisch behandel zoals geverfd of gepermanent en heeft dus de beste kwaliteit die u maar kan vinden. De Extensions van Original Perfect Hair zijn in de volgende variante verkrijgbaar: Waxextensions, Microringring extensions, Nanoring extensions en weft.

Helaas is niet iedereen gezegend met een mooie volle bos met haar …. En wie droomt daar nou niet van? Of misschien wel een mooie verlenging?Original Perfect Hair wax (Flat-tip) extensions
We leven nu in een tijd dat dit een hype is. En deze hype zorgt dan ook voor vele nieuwe inspiraties en creaties in de wereld van verlengen. Wax extensions bestaan al heel lang, deze worden steeds meer en meer verbeterd.  De producten zijn tegenwoordig aantrekkelijker geprijsd dus het wordt voor iedereen toegankelijker om extensions te dragen. De wax hairextensions hebben aan de bovenzijde een bonding ( ook wel Flat-tip,  U- tip, V-tip of nail-tip genoemd) deze is van keratine gemaakt. Doormiddel van een warmtetang kan deze worden bevestigd aan het haar. Deze hairextensions kunnen tot wel 6 maanden blijven zitten. Dit raden wij echter niet aan omdat de kwaliteit van je eigen haar dan zeer achteruit zal gaan. De extensions kunnen gaan klitten en zullen in het ergste geval afbreken. Wij raden aan de extensions na  uiterlijk 4 maanden te verwijderen of te vervangen.  Je heb naast de wax extensions ook microring hairextensions. Deze microring hairextensions worden ook wel  I-tip of stickhair genoemd. Deze extensions worden zo genoemd omdat ze een ronde bonding hebben, dit is de tip waar ze de extension mee bevestigen aan het haar. De ronde tip wordt bevestigd met een microring, vandaar de benaming microring hairextensions. Dit is een manier van extensions zetten die geheel onschadelijk is voor het haar. Je heb verschillende microringen. De microring die het meest wordt gebruikt is de microring met een silicone laagje in de binnenkant van de ring. Deze zorgt ervoor dat de ring meer grip heeft om aan het plukje haar waar hij aan bevestigd wordt te blijven zitten. Je heb naast de microring met silicone ook een microring met een schroefdraad erin en koper microringen in de vorm van een bel. Microringen zijn ook verkrijgbaar in langere varianten met silicone voor meer grip. Microring hairextensions kun je omhoog plaatsen, wij raden aan dit elke 2 maanden te doen. Je kunt lang genieten van de extensions als deze de juiste verzorging krijgen. Het haar van deze hairextensions kun je tot wel 2 jaar gebruiken uiteraard met de juiste verzorging. Meer informatie hierover kun je nalezen onder het menu Hairextensions – verzorging. Wij introduceren een nieuwe manier van haarverlengen in Nederland. In Amerika is dit al een grote hype, vele beroemdheden dragen ze al. Wij stellen de nanoring hairextension aan u voor. De nanoring hairextension word bijna het zelfde geplaatst als de microring hairextension. Aan de tip van de nanoring zit een draadje bevestigd deze word door middel van een nanoring aan het haar bevestigd.
Microring ( I-tip) extensionsNanoringen bestaan ook in verschillende maten en soorten, zo heb je nanoringen met silicone en zonder silicone en zijn ze in verschillende maten verkrijgbaar. De kleinste nanoring is 75 % kleiner als de microring. Dit zorgt voor een onzichtbare pasvorm. Ook zul je de nanoringen veel minder zien en voelen zitten zelfs niet als je met je handen door je haar gaat. De nanoring hairextensions moeten ook elke 2 maanden omhoog geplaatst worden. Dit is echt nodig voor het behoud van je eigen haar. Als deze langer blijven zitten zullen ze gaan draaien en klitten en zal ook hier je haar kunnen gaan afbreken. Deze manier van extensions plaatsten is ook onschadelijk voor het haar. De hairextensions kunnen met de juiste verzorging lang hergebruikt worden dit zorgt voor besparing voor uw portemonnee, daar is iedereen blij mee toch. Naast deze 3 categorieën haarverlengen is er ook nog de weft. Dit zijn banen haar die door middel van een vlechtje of microringen vastgezet kunnen worden. De draagtijd van de weft is variabel van 1 tot 3 maanden, dit komt door de manier van plaatsen en de verzorging. Wel kun je de weft ook weer lang hergebruiken met de juiste verzorging. Ben jij al nieuwsgierig geworden?  Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan. Wij werken ook met hairextension abonnementen. Voor meer informatie kunt u ons mailen : info@styliste-elise.nl wij staan u ook graag telefonisch te woord : 0180 707 701

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van alle leuke actie’s en fotos