Extra

Wimpers

Wimpers – wimperextensions

Wij werken met de wimpers van Lashlove en Blink, hoef je geen mascara meer te dragen zelfs een oog potlood is overbodig . Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een wonder mascara hebt gebruikt. Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara maar wel de mascara look! De wimperextensions blijven ongeveer 6 tot 8 weken zitWimperextensions | wimper extensions | wimpers | lashes | Wishlashes | Blinkten. Na ongeveer 3 tot 4 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat!

 

Wimperextension behandeling inclusief wimperborsteltje

Merk : Blink Mink Techniek : on by on

Nieuwe Set, ongeveer 100 wimperextensions per oog
€ 80,00
Opvullen na 2 weken
€ 35,00
Opvullen na 3 weken
€ 45,00
Opvullen na 4 weken
€ 55,00

Opvullen na 5 weken
prijs in overleg

Opvullen na 6 weken wordt beschouwd als nieuwe setWimperextensions | wimper extensions | wimpers | lashes | Wishlashes | Blink

 

Nieuwe Set, 2D-6D
€ 95,00
Opvullen na 2 weken
€ 45,00
Opvullen na 3 weken
€ 55,00
Opvullen na 4 weken
€ 70,00
Opvullen na 5 weken
Prijs in overleg
Opvullen na 6 weken wordt beschouwd als nieuwe set

Nieuwe Set, Russian volume
€ 105,00
Opvullen na 2 weken
€ 55,00
Opvullen na 3 weken
€ 70,00
Opvullen na 4 weken
€ 80

Wimperextensions verwijderen € 17,50 ( gezet door ander bedrijf )

Wimpers gezet door ons is gratis verwijderen.

 

Laat je verrassen, een nieuwe look door middel van mooie lange of volle wimpers die er heel natuurlijk uit zien en aanvoelen.

Wimperextensions die op de juiste manier gezet zijn, zijn niet slecht voor uw eigen wimpers! Ga daarom altijd naar een bedrijf die gediplomeerd is en kijk of vraag naar de reviews. Wimpers horen niet aan elkaar vast geplakt te zitten, je hoort geen lijm resten te zien of te voelen. Wimperextensions horen niet zwaar aan te voelen of pijn te doen. Het is mogelijk dat er een reactie op de lijm is. Bent u over gevoelig meld dit dan, dan hebben wij speciale lijm. Laat u altijd goed voorlichten want goedkoop is duurkoop. Goedkope of merkloze wimpers geven meestal een verkeerd beeld van wimperextensions omdat het eindresultaat slecht is.

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud.

Bereikbaar voor het maken van een afspraak: maandag tot vrijdag 9.00 tot 21.00 – Zaterdag van 8.00 tot 17.00.

 

 

Zevenhuizen, Zuidplas, moerkapelle, zoetermeer, rotterdam, capelle aan den ijssel, krimpen aan den ijssel, nieuwerkerk aan den ijssel, moordrecht, gouda, waddinveen, boskoop, alphen aan den rijn,