Extra

Abonnementen

Abonnementen voor Hairextensions

Helaas is het per 1 januari 2019 niet meer mogelijk een abonnement af te sluiten. Vraag naar onze actie’s en ontvang een scherpe prijs voor uw hairextensions.

Vanaf mei 2014  is het bij ons mogelijk om een hairextension abonnementen af te sluiten met gespreide betalingen  voor hairextensions. Zo is het voor iedereen mogelijk om te genieten van een mooie volle bos haar.
Het hairextensions abonnement is een service waarvoor geen rentekosten betaald worden.
U betaalt maandelijks een vast bedrag dit over de looptijd van het hairextension abonnenment. Naast net maandelijkse bedrag betaalt u eenmalig administratiekosten van € 25,00. Hoe langer het abonnement loopt, hoe hoger de korting die u krijgt. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk. Kijk hieronder welk abonnement bij u past.
In het abonnement krijg je extra garantie en kortingen op het zetten van de extensions en de verzorgingsproducten.
Als u een abonnement bij ons afsluit ontvangt u een gratis borstel en shampoo t.w.v. € 25,90

 

Offerte aanvragen? Klik hier

U betaalt maandelijks een vast bedrag dit over de looptijd van het hairextension abonnenment. Naast net maandelijkse bedrag betaalt u eenmalig administratiekosten van € 25,00. Hoe langer het abonnement loopt, hoe hoger de korting die u krijgt. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk. Kijk hieronder welk abonnement bij u past.
In het abonnement krijg je extra garantie en kortingen op het zetten van de extensions en de verzorgingsproducten.
Als u een abonnement bij ons afsluit ontvangt u een

Abonnementen voor wax hairextensions:

Het 3 maanden abonnement :
In dit abonnement heeft u 1 behandeling, inclusief het verwijderen van de extensions op het moment dat het voor u wenselijk is. Dit kan ook na  4 maanden (maximaal) draagtijd zijn.
De eerste termijn betaalt u bij de eerste behandeling contant of via onze mobile pin. De daarop volgende 2 termijnen worden door u voor de afgesproken betaaldatum op onze rekening bij geschreven.

Het 6 maanden abonnement met 2 behandelingen :
In dit abonnement heeft u 2 behandelingen voor het plaatsen van hairextensions en worden de hairextensions 2 x verwijderd. De twee behandelingen worden in 6 maandelijkse gelijke betalingstermijnen betaald. U betaald de eerste termijn contant of via onze mobile pin. De daarop volgende temijnen worden door u voor de afgesproken betaal datum op onze rekening bij geschreven. Knippen / snijden van de extensions word tijdens uw behandeling gratis voor u gedaan.

Het 12 maanden abonnement met 3 behandelingen:
In dit abonnement heeft u 3 behandelingen voor het plaatsen van hairextensions en 3 behandelingen voor het verwijderen van de hairextensions. U betaalt de 3 behandelingen in 12 maandelijkse termijnen. De eerste betaling betaalt u bij uw eerste afspraak contant of via onze mobile pin. De overige 11 maandelijkse termijnen worden vanaf de maand na de behandeling worden door u voor de afgesproken betaal datum op onze rekening bij geschreven.  Iedere 4 maanden worden uw hairextensions verwijderd en er worden weer nieuwe geplaatst. Het tussentijds knippen van uw extensions en uw eigen haar is kosteloos gedurende het hele jaar. Het gehele jaar heeft u garantie op uw extensions.

Het 12 maanden abonnement met 4 behandelingen:
In dit abonnement heeft u recht op 4 keer plaatsen van de hairextensions en 4 behandelingen voor het verwijderen van de hairextensions. U betaalt deze 4 behandelingen in 12 gelijke maandelijkse termijnen. De eerste betaling betaalt u bij uw eerste afspraak contant of via onze mobile pinautomaat. De overige 11 maandelijkse termijnen worden door u voor de afgesproken betaal datum op onze rekening bij geschreven.. Iedere 4 maanden worden uw hairextensions verwijderd en er worden weer nieuwe geplaatst. Het tussentijds knippen van uw extensions en uw eigen haar is kosteloos gedurende het hele jaar. Het gehele jaar heeft u garantie op uw extensions.
Voor alle klanten die er de voorkeur aan geven om iedere 3 maanden hun hairextensions te vervangen is dit een uitermate geschikt abonnement.

 

3 maanden
1 behandeling
6 maanden
2 behandelingen
12 maanden
3 behandelingen
12 maanden
4 behandelingen
Nieuwe extensions 1 x 2 x 3 x 4 x
Verwijderen extensions 1 x 2 x 3 x 4 x
Garantie op de extensions 3 maanden 6 maanden 12 maanden 12 maanden
Aantal betalings termijnen 3 termijnen 6 termijnen 12 maanden 12 termijnen

U ontvangt bij een abonnement een gratis borstel en shampoo

 

Abonnementen voor Microring en Nanoring Hairextensions:

Het 4 maanden abonnement:
In dit abonnement heeft u 1 behandeling voor het plaatsen van hairextensions inclusief 1 keer omhoog plaatsen en verwijderen van de hairextensions. De extensions moeten elke 2 maanden omhoog geplaatst worden voor het behoud van uw eigen haar.
De eerste termijn betaalt u bij de eerste behandeling dit kan contant maar ook via ons mobile pinautomaat. De 3 overige gelijke termijnen worden door u voor de afgesproken datum op onze rekening bijgeschreven.

Het 6 maanden abonnement met 3 behandelingen:
In dit abonnement heeft u 1 behandeling voor het plaatsen van de hairextensions, inclusief, 2  keer omhoog plaatsen en 1 keer verwijderen van de hairextensions. U betaalt deze behandelingen in 6 maandelijkse gelijke termijnen. De eerste betaling betaalt u bij uw eerste afspraak deze kan contant of via onze mobile pinautomaat voldaan worden. De overige 5 maandelijkse termijnen worden door u voor de afgeproken datum op onze rekening bijgeschreven. Iedere  2 maanden worden uw hairextensions omhoog geplaatst en het haar wordt nagelopen en eventueel geknipt. Het tussentijds knippen van uw extensions en uw eigen haar is kosteloos gedurende het halve jaar. U heeft de gehele draagtijd garantie op uw extensions.

Het 12 maanden abonnement met 4 behandelingen:
In dit abonnement heeft u 2  behandelingen voor het plaatsen van de hairextensions, inclusief, 4 keer omhoog plaatsen en 1 keer verwijderen van de hairextensions. U betaalt deze behandelingen in 12 maandelijkse gelijke termijnen. De eerste betaling betaalt u bij uw eerste afspraak dit kan contant maar ook via onze mobile pin. De overige 11 maandelijkse termijnen worden door u voor de afgesproken datum op onze rekening bij geschreven. Iedere  2 maanden  worden uw hairextensions omhoog geplaatst en nagelopen en geknipt. Het tussentijds knippen van uw extensions en uw eigen haar is kosteloos gedurende het jaar. U heeft de gehele draagtijd garantie op uw extensions.

 

4 maanden
1 behandeling
6 maanden
1 behandelingen
12 maanden
2 behandelingen
Nieuwe extensions 1 x 1 x 1 x
extensions omhoog plaatsen 1 x 2 x 5 x
extensions verwijderen 1 x 1 x 1 x
Garantie op de extensions 4 maanden 6 maanden 12 maanden
Betalings termijnnen 4 termijnen 6 termijnen 12 termijnen

U ontvangt bij een abonnement een gratis borstel en shampoo

Wist u dat wij de eerste in Nederland zijn die Nanoring hairextensions plaatsen.
Wij hebben ook een web-shop voor de verkoop van hairextensions, Tevens kunt u bij ons ook opleidingen volgen.