Extra

Nanohair de nieuwste techniek in hairextension-land, onzichtbaar en onschadelijk!

Nanohair de nieuwste techniek in hairextension-land, onzichtbaar en onschadelijk!Hairextensions extensions hair nanoring nano-ring nanohair

Wat is nanohair
Nanohair is is een techniek van hairextensions plaatsen. Dit soort extension heeft net als de I-tip extensions ( microring hairextensions ) een ronde tip aan deze tip zit een lusje waardoor je een kleiner plukje en ringetje kan gebruiken om de hair extension te bevestigen. Het nanohair wordt niet op de zelfde manier bevestigd als een microring, hier gaan veel kappers de mist mee in. Als deze extensions niet op de juiste manier bevestigd worden zullen ze snel kapot gaan en of uitvallen.
Nanohair wordt bevestigd met een ringetje van maar een paar millimeter grote, hierdoor zie en voel je de ringetje niet zitten. Een ringetje kan tot 75% kleiner zijn dan een microring.
Er zijn ringetjes met silicone en ringetjes zonder silicone, wij gebruiken standaard de ringetjes met silicone. De ringetjes met de silicone binnenkant zorgen voor extra bescherming en extra stevigheid.Nanohair microringen microring Hairextensions hair haarverlenging haar Extensions extentions

Onderhoud

Nanohair moet elke 6 tot 8 weken verwijderd of omhoog geplaatst worden. Omdat nanohair ook aan een kleiner plukje wordt bevestigd dan andere hairextensions, moet deze ook eerder omhoog geplaatst worden. Dit zal bij de een om de 6 weken zijn en bij de ander om de 8 weken. Mensen met wat fijner haar raden wij aan om de 6 weken om hoog te plaatsen. Je verliest afhankelijk van je haar dikte z’n 100 tot 150 haren per dag. Deze haren blijven achter en in je ringetjes. Als het haar fijn is, is de kans groot op klitten door het haar wat achter blijft in de ringetjes en als het dan gaat draaien is de kant op breken van het haar hoog. Nanohair is een onschadelijke manier van hairextensions plaatsen als u ze op tijd omhoog plaatst.

Nanohair moet met speciale verzorgingsproducten behandeld worden. Wij hebben vele topmerken voor hairextensions getest en zijn tot 2 producten gekomen. Bij de andere producten werden de bondjes ( tips) week, en liet het lusje los. Ook werden de hairextensions droog en gingen ze snel klitten. Gebruik daarom altijd alleen de producten die geadviseerd worden, hierdoor kunt u tot wel 24 maanden met het zelfde haar doen en deze met veel plezier dragen.Hairextensions Original Perfect Hair extensions nanohair Nanoring

Wij adviseren voor de hairextensions de Harganina en de Maria Nila, true soft. De shampoo zorgt alleen voor een reiniging daarnaast moet u altijd een masker en een serum en of olie gebruiken.
Hierdoor wordt het haar zijdezacht en kun je er alles mee doen.

Wij zijn heel erg trots dat wij dit geweldige systeem in 2014 in Nederland geïntroduceerd hebben. Het systeem komt uit Amerika en wij zijn de eerste in Nederland in het plaatsen en opleiden hiervan. Wij hebben al honderden tevreden klanten die verliefd zijn geworden op dit geweldige systeem.
Een systeem wat je niet voelt en niet ziet zitten. Een systeem met de hoogste kwaliteit haar erin waardoor je tot wel 24 maanden plezier van je haar kunt hebben. Met een top prijs kwaliteit verhouding, ben je ook enthousiast geworden? Of wil je gewoon meer informatie?

Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 – 21.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 0180 707 701 mailen kan ook naar: info@originalperefthair.nl
Wij zitten gevestigd op de Dorpsstraat 83A in  Zevenhuizen Zuid-Holland

Like ons op Facebook en volg ons op Twitter en blijf op de hoogte van nieuwe trends en actie’s

Original Perfect Hair nanohair hairextensions verlenging haarverlening

No comments yet.

Geef een reactie