Extra

Nanoring met silicone # 11 Licht Bruin

 7,85 15,70

Levertijd 2-4 werkdagen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Nanoring met silicone # 11 Licht Bruin

Met de Nanoringen kunt u nano-ring hairextensions bevestigen. De Nanoringen zorgen voor extra stevigheid. De Nanoringen worden met een tang stevig om het haar bevestigd.

Ringen zijn verkrijgbaar in: 1000 stuks
Ringen zijn verkrijgbaar in de volgende afmeting: 2.5 x 1.6 x 2.0 mm, 2.9 x 1.6 x 2.0 mm
In de kleuren: Zwart, donker bruin, bruin, licht bruin, donker blond, blond, ultra blond.

Bevestigingsmethode: Trek een aangepast plukje van uw haar door de” Lusnaald” door schuif de Nanoring erover heen zodat deze om uw haar zit. Bevestig de hairextension met het ijzere lusje in de Nanoring waar uw haar ook doorheen zit en pak de “Nanoring hairextension tang” en knijp de Nanoring stevig dicht.

Nanoringen zijn verkrijgbaar in 7 kleuren:

# 01 Zwart

# 03 Donker Bruin

# 05 Bruin

# 11 Licht Bruin

# 06 Donker Blond

# 08 Blond

# 13 Ultra Blond

De nano-ring is de kleinste en meest innovatieve manier van hairextensions plaatsen die nu op de markt is. 75 % kleiner dan een standaard micro ring voor een onzichtbare pasvorm! De ringen zijn zo klein dat je ze niet ziet zitten en wanneer je met je handen door je haar gaat voel je de ringen met je vingertoppen niet, zelfs als jij een paardenstaart draagt zie je de -ring niet zitten. Dit is meer dan een comfortabel gevoel. Nano-ring hairextensions kunnen gebruikt worden om haar te verlengen en om volume te creëren. Met de juiste verzorging en nazorg kun je lang genieten van deze extensions. De draagtijd van deze hairextensions is tussen de 6 en 24 maanden hierna raden wij aan nieuwe extensions aan te schaffen. Bij de juiste verzorging zouden de hairextensions nog langer mee kunnen gaan.
De nano-ring extensions moeten om de twee maanden omhoog geplaatst worden, dit om beschadiging aan je eigen haar te voorkomen. Hiervoor dient u nieuwe nanoringen te gebruiken
De nano-ring kan alleen worden gebruikt in combinatie met een nano-tip hairextension.
De I-tip hairextensions zijn groter hier zal de nano-ring nooit overheen gaan.
Aan het einde van elke haarextension zit een klein draadje, dit is een duidelijk verschil met de I-tip hairextension daar wordt gebruik gemaakt van een keratine bindmiddel.
Door het draadje van de nano-ring hairextension is de hairextension lichter van gewicht en het heeft meer bewegingsruimte.

Extra informatie

Aantal

100, 500, 1000

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nanoring met silicone # 11 Licht Bruin” te beoordelen