Extra

Hairextensions

Hairextensions laten zetten met de nieuwste techniek

Als kapper in Rotterdam hebben wij in 2014 een nieuw systeem op de markt mogen zetten, namelijk de merklijn ‘Original Perfect Hair’. De lijn bestaat uit keratine, microring, nanohair en hairweft extensions. Wist u dat nanohair daarvoor nog helemaal niet voorkwam in Nederland? Hiermee hebben we dus een nieuwe innovatief product ontwikkeld die door veel van onze klanten met tevredenheid gedragen wordt. De techniek die wij gebruiken voor het plaatsen van hairextensions heet dus nanohair. Elke extension heeft net als andere soorten extensions een ronde tip waar een lusje aan vastzit. Bij nanohair is dit ringetje heel klein waardoor je deze nauwelijks zit zitten. Wilt u meer weten over deze techniek? Kom langs bij onze kapsalon en schoonheidssalon in Rotterdam of bel ons even op 0180-707701.

 

Hairextensions Hairextensions

Shop nu

Het onderhouden van hairextensions

Bij nanohair is het van belang dat ze elke 6 tot 8 weken omhoog worden geplaatst. Als u iets fijner haar heeft wordt het aangeraden om dit na 6 weken te doen. Uiteraard adviseren wij u hier uitgebreid over! Het omhoog plaatsen wordt gedaan omdat u haren verliest, wat volstrekt normaal is. Deze blijven dan achter in de ringetjes waardoor de kans op klitten groter is. Dan heeft u dus de kans dat het haar sneller zal gaan afbreken. Hier zult u geen last van hebben als ze op tijd om hoog worden geplaatst. Het is dus een onschadelijke manier voor het plaatsen van hairextensions. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via de mail of telefoon.

Afspraak maken

Hairextensions met een top prijs-kwaliteit verhouding

Op zoek naar de beste producten om uw hairextensions mee te verzorgen? Wij hebben alvast de research voor u gedaan! Wij adviseren voor hairextensions de Harganina en de Maria Nila. De shampoo zorgt er voor dat uw haar goed wordt gereinigd. Verder adviseren wij een masker in combinatie met een serum of olie. Met de juiste verzorging kunt u er wel 24 maanden plezier van hebben. Het is een systeem die u niet voelt en niet zit zitten. Een top prijs-kwaliteit verhouding dus. Boek direct een afspraak voor het laten zetten van extensions in onze salon in Rotterdam!

 

Contact opnemen