Extra

Schoonheidssalon Rotterdam

Ga voor een complete beautylook bij de schoonheidssalon in Rotterdam

Fluweelachtige wimpers, de perfecte wenkbrauwen of de mooiste make-up? Bij onze schoonheidssalon in Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in al deze behandelingen. Wij werken met mooie kwaliteitsproducten zoals de wimpers van Lashlove en Blink. Hoe handig is het dat u helemaal geen mascara meer hoeft op te doen? Ook is een oogpotlood eigenlijk overbodig geworden aangezien u straks iedere dag opstaat met fluweelachtige en sensuele wimpers! Bovendien kunt u er zo’n 6 à 8 weken vooruit dus heeft u er geen omkijken meer naar. Het zetten van wimperextensions is trouwens niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Wij zijn allemaal gediplomeerd voor het zetten van wimperextensions en zorgen er voor dat ze niet zwaar aanvoelen of pijn doen. Wist u dat u 10 euro korting krijgt op een nieuwe set? Plan dus gelijk een nieuwe behandeling in bij onze schoonheidssalon in Rotterdam voor de volgende keer dat u wimpers laat zetten. Laat u verrassen door het resultaat!

 

Schoonheidssalon Rotterdam Schoonheidssalon Rotterdam

Shop nu

Visagie voor speciale gelegenheden bij schoonheidssalon in Rotterdam

Wilt u verzekerd zijn van de mooiste make-up op de dag dat u gaat trouwen? Of wilt u er op uw mooist uitzien voor een andere speciale gelegenheid? Bij onze schoonheidssalon in Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in visagie. Geef 2 tot 4 weken van te voren wanneer u langs wilt komen. Dan kunt u uw precieze wensen aangeven en wat u in gedachten heeft. Maak bijvoorbeeld een moodboard met ideeën die u heeft. Heeft u nog niet een duidelijk beeld? Wij geven u uiteraard uitgebreid make-up advies en spreken alles helemaal door. Er worden ook foto’s gemaakt zodat beide partijen weten wat er precies wordt gedaan. Ook is het mogelijk uw haar te laten opsteken en in model te laten brengen. Zo kunt u op één adres uw look helemaal compleet maken. Naast onze diensten bij de schoonheidssalon zijn wij namelijk ook kapper in Rotterdam. In onze salon kunt u onder andere ook terecht voor hairextensions.

Afspraak maken

Schoonheidssalon in Rotterdam is ook nagelstudio

Zoals u al leest zijn wij van veel markten thuis. Onze schoonheidssalon in Rotterdam is namelijk tegelijkertijd ook een nagelstudio. Zo kunt u uw gehele look pas echt compleet maken! Wij zetten acryl & gel nagels en u kunt bij ons terecht voor een manicure behandeling. Voor de mooiste nagels hoeft u dus niet meer verder te zoeken. Wij werken met topmerken als Magnetic, Orly, Hollywood nails, OPI en sence. Het resultaat wordt phenomenail! Boek nu gemakkelijk online een afspraak!

 

Hairextensions extensions hair nanoring nano-ring nanohair

Contact opnemen