Extra

Kapper Rotterdam

Kapper in de gemeente Zevenhuizen Zuidplas, uitgeroepen tot salon van het jaar

Wij zijn er trots op dat wij als kapper in Zevenhuizen voor de 9de keer zijn uitgeroepen tot kapsalon van het jaar in de gemeente Zuidplas. Inmiddels bestaan wij al weer 19 jaar en zijn wij sinds oktober 2014 ook gevestigd in Zevenhuizen. Wist u dat wij als hair- en beautysalon ook opleidingen geven in het plaatsen van hair- en wimperextensions? Wij hebben veel passie voor ons vak en halen er ook veel energie uit om dit over te brengen aan anderen. Verder houden wij onszelf ook graag bezig met nieuwe innovaties op het gebied van haarproducten. In 2013 hebben wij het topmerk ‘Original Perfect Hair’ op de markt mogen zetten. Dit het eerste merk in Nederland met een uitgebreide lijn met haarproducten, namelijk keratine, microring, nanohair en hairweft extensions. Wij vertellen u er als kapper in Rotterdam graag meer over! Kom langs in onze salon of boek meteen een afspraak.

 

Kapper Rotterdam Kapper Rotterdam

Shop nu

Ruime openingstijden bij de kapper in Zevenhuizen Zuidplas

Bent u op zoek naar een kapper in Zevenhuizen met ruime openingstijden? Zoek dan niet verder want daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Van maandag tot en met zaterdag werken wij op afspraak. Daarbij is het ook mogelijk om in de avond een afspraak in te plannen. Kunt u niet meer zelf naar de salon komen? Wij hebben ook een huis service zodat u in de comfort van uw eigen huis kan worden geknipt. Verder is het ook mogelijk om producten bij u thuis te laten bezorgen. Neem eens een kijkje in onze webshop, daar verkopen wij alles op het gebied van hairextensions en wimperextensions.

Afspraak maken

Healthy lifestyle producten bij de kapper in Zevenhuizen Zuidplas

Is uw haar toe aan een boost? Wilt u graag mooi, lang en glanzend haar? Probeer dan eens onze vitamines voor het haar. Als schoonheidssalon in Rotterdam weten wij hier alles over. De vitamines zorgen ervoor dat uw haar van binnenuit wordt gevoed en uw algehele gezondheid wordt verbeterd. Daarnaast wordt uw haar sterker en zal de elasticiteit verbeterd worden. U hoeft niet bang te zijn voor de smaak want met een combinatie van verschillende bessen is het geen straf om ze in te nemen. Doe ze nu in uw winkelmandje en krijg ze binnen 24 uur thuis geleverd! Als kapper in Zevenhuizen staan wij natuurlijk ook in onze salon voor u klaar. Als u uw haar wilt laten stylen of knippen, maak dan online een afspraak!

 

Contact opnemen